Më dhuro një përrallë - Geschichtenstunde in albanischer Sprache für Kinder und ihre ElternAgenda
14. Juni 2019
15:30 Uhr - 16:30 Uhr
LokalitätStadtbibliothek Aarau
Graben 15
5000 Aarau
OrganisatorStadtbibliothek Aarau

 

 

 

 

 

 

 

 

Zbuloni me fëmijën tuaj boten e përrallave dhe librave me figura.

Ejani të dëgjojmë dhe tregojmë përralla, mësojmë këngë dhe vjersha, shikojmë libra me figura, luajmë, ngjyrosim dhe bëjmë punëdore, vizita në bibliotek.

Për prindërit dhe fëmijët prej 2 deri 7 vjeç
Hyrja falas
Ju mirepret Animatorja: Edlira Roncea

Të premteve, 15.30-16.30 me

Flyer mit allen Daten 2019  [PDF, 143 KB] 


Schenk mir eine Geschichte - Family Literacy

 

Notizzettel druckenTermin exportierenzurück